Mikä on WIISE?

It’s not just about
us, it’s about all
of you too!

E-P WIISE ry:n on perustanut neljä yksittäistä jäsentä sekä Etelä-Pohjanmaan Kauppakamari ja Into Seinäjoki Oy. Kyse on kuitenkin jäsentensä tarpeista ja edellytyksistä. Alta löydät tietoa E-P WIISE ry:n tavoitteista, miksi tätä yhdistystä tarvitaan, miten saamme tuloja ja miten käytämme rahaa jäsentemme hyväksi.


WIISEn Tavoitteet

Etelä-pohjanmaan Work Integration for Immigrants Service ry (WIISE) on jäsenjärjestö, jonka tavoitteena on kehittää ja ylläpitää positiivista ekosysteemiä Etelä-Pohjanmaalla. Ekosysteemi, jossa maahanmuuttajat ja alueelle muuttavat suomalaiset voivat menestyä, integroitua työelämään ja asettuvat jokapäiväiseen elämään.

WIISEN TAVOITTEET


MIKSI WIISEÄ TARVITAAN?

Viime vuosina Etelä-Pohjanmaalla on ollut matalaa työttömyyttä, joten yrityksillä on avoimia työpaikkoja ja he etsivät lisää työntekijöitä. On myös monia olemassa olevia yrityksiä, jotka etsivät uusia omistajia ja tyhjiä liikekiinteistöjä, jotka voisi täyttää uudet yritykset. Liittymällä jäseneksi voit auttaa luomaan ekosysteemin, jossa maahanmuuttajat osallistuvat kaupunkisi / alueesi kehitykseen.

MIKSI WIISEÄ TARVITAAN?


Rahoitusrakenne

Jäsenyhdistyksenä Etelä-Pohjanmaan Work Integration for Immigrants Service (WIISE) rahoitetaan osittain organisaatioiden ja yksityisten henkilöiden jäsenmaksuilla.

RAHOITUSRAKENNE