Miksi Wiiseä Tarvitaan

Viime vuosina Etelä-Pohjanmaalla on ollut matala työttömyys, joten yrityksillä on avoimia työpaikkoja ja he etsivät lisää työntekijöitä. On myös monia olemassa olevia yrityksiä, jotka etsivät uusia omistajia ja tyhjiä liikekiinteistöjä, jotka uudet yritykset voisivat täyttää.

Kuten WIISE-tiimi tietää, muuttaessa toiseen maahan, on oltava aktiivinen löytääkseen töitä. Tämä tarkoittaa, että maahanmuuttajat säilyttävät avoimen mielen ja kehittävät yrittäjähenkeä (ja Etelä-Pohjanmaa on täydellinen paikka kehittää tätä). WIISE ei ole vain ulkomaalaisille, vaan myös toiselta puolelta Suomea muuttaville suomalaisille ja paluumuuttajille, joille Etelä-Pohjanmaa saattaa tuntua uudelta eksoottiselta paikalta.

Vaikka saatavilla on paljon virallista tietoa, sitä voi olla vaikea löytää, varsinkin jos et tiedä mistä aloittaa etsiminen. Yrittäjyyden alalla tarvitaan käytännön apua, jotta ylittää nykyisen tarjonnan.

Enemmän eri taustojen omaavia ihmisiä on muuttanut Etelä-Pohjanmaalle. Maahanmuuttajien auttaminen töiden löytämisessä auttaa heitä myös kotoutumaan, varsinkin jos autamme myös heidän perheenjäseniään asettumaan. Se voi tehdä Etelä-Pohjanmaasta entistä avoimemman ja kansainvälisemmän. Haluamme myös varmistaa, että tutkinnon suorittaneet voivat löytää töitä, jotta koulutetut kansainväliset kyvyt pysyvät alueella.

Liittymällä jäseneksi voit auttaa luomaan ekosysteemin, jossa maahanmuuttajat osallistuvat kaupunkisi / alueesi kehitykseen. Yksityishenkilöt saavat apua kotoutumiseen ja mahdollisuuden verkostoitua keskenään ja yritysten kautta, joilla on vapaita työpaikkoja.

Yritykset voivat verkostoitua potentiaalisten työntekijöiden kanssa täyttääkseen avoimet työpaikat. Yritykset voivat myös parantaa onboarding -prosessia, jotta kansainväliset työntekijät asettuvat asumaan ja pysyvät pidempään, mikä parantaa rekrytointikustannusten sijoitetun pääoman tuottoprosenttia (ROI).

Tue meitä tekemään Etelä-Pohjanmaasta avoimempi ja osallistavampi paikka kansainvälisille lahjakkuuksille kotoutumaan, asettumaan ja osallistumaan yhteisöömme.

TULE JÄSENEKSI