Etusivu

WIISE – me sanomme wais, mutta te voitte sanoa vii-see!

Etelä-pohjanmaan Work Integration for Immigrants Service ry (WIISE) on jäsenjärjestö, jonka tavoitteena on kehittää ja ylläpitää positiivista ekosysteemiä Etelä-Pohjanmaalla. Ekosysteemi, jossa maahanmuuttajat ja alueelle muuttavat suomalaiset voivat menestyä, integroitua työelämään ja asettuvat jokapäiväiseen elämään.

Welcome to WIISE

Mikä on WIISE?

Lue WIISE:n takana olevasta inspiraatiosta, yhdistyksen tavoitteista ja siitä, miten tuemme työtämme sellaisen positiivisen ekosysteemin kehittämiseksi ja ylläpitämiseksi Etelä-Pohjanmaalla, missä alueelle muuttavat ihmiset voivat menestyä.

MIKÄ ON WIISE?


MITÄ WIISE TEKEE?

WIISE tarjoaa palveluita, tukea ja verkostoitumismahdollisuuksia yksityishenkilöille, uusille yrittäjille, yrityksille ja suurten hankkeiden johtajille. Jos olet muuttanut Etelä-Pohjanmaalle, voimme auttaa sinua.

MITÄ ME TEEMME


TAPAA TIIMI

Paul Fairchild, Jiuliano Prisada ja Mark Wiltshear ovat maahanmuuttajataustaisia yrittäjiä.
Yhdessä suomalaisen Michael Niemisen kanssa, meillä on yhteensä yli 50 vuoden kokemus yrittäjyydestä Etelä-Pohjanmaalla.

TAPAA WIISE-TIIMI


TULE JÄSENEKSI

Turvaudumme osittain jäsenmaksuihin ja jäsenemme hyötyvät siitä, että he ovat osa ammattimaista ja sosiaalista verkostoamme.Liity nyt auttamaan meitä kehittämään ja ylläpitämään positiivista ekosysteemiä Etelä-Pohjanmaalle muuttaville.

TULE JÄSENEKSI