Työelämän monimuotoisuus -tapahtuma

Ti 27.9.2022, klo 8-12:00

TYÖELÄMÄN MONIMUOTOISUUS – TYÖLLISTÄMISEN MONET MAHDOLLISUUDET

Frami F, Kokoustila 7. Taivas

Edut työnantajille,

Entistä useampi yritys tarvitsee kansainvälisiä työntekijöitä lähitulevaisuudessa ja työntekijän viihtyminen on tärkeää. Tyytyväinen työntekijä on usein hyvä työntekijä, mutta jos hän ei viihdy, työntekijää saattaa muuttaa pois kotimaahansa tai muualle Suomessa. Tämä voi tarkoittaa yritykselle rekrytointiin, perehdyttämiseen ja koulutukseen menetettyjä resursseja. 

Työelämän monimuotoisuus – tapahtumassa tuodaan esille työnantajille tarkoitetut erilaiset tukipalvelut sekä miten työllistyminen/työttömyys vaikuttaa ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja elämään. Jaamme hyviä käytäntöjä työllistymisestä ja työllistämisestä. 

Liity loistavaan joukkoon, jossa ovat jo mukana mm. Atria, Epec, Prima Power ja Seinäjoen Yrittäjat, jaa kokemuksiasi ja verkostoidu uusien kontaktien kanssa.
Ilmoittautuminen: https://bit.ly/ilmottautuminenSeinajoki


Vastaa