Get Hired -teemaviikko

VIIKKO 39, 26–30.9.2022

OPEN DOORS, OPEN MINDS – Yritysvierailut yksityishenkilöille

Hei työnäntaja,

Viikolla 39 eli syyskuun viimeisellä viikolla tapahtuu paljon osaavaan työvoimaan liittyvää! Kartoitamme ja kannustamme nyt yrityksiä mukaan “open doors, open minds” -hengellä avaamaan ovia ja päästämään potentiaaliset työntekijät tutustumaan yrityksen toimintaan.

Ajatus on, että yritykset voivat itse vapaasti valita ko. viikolta ajankohdan, milloin ottavat vieraita vastaan. Into Seinäjoki sekä WIISE kerää yhteen ja markkinoi kaikkia viikon tapahtumia omissa kanavissaan. Yritysvierailuja markkinoidaan sekä suomalaisille että ulkomaalaisille työnhakijoille, joten yrityksen ja toiminnan esittelyyn englanninkielellä kannattaa varautua. Jos lontoo ei tunnu taipuvan, niin autamme kyllä! Hommataan siinä tapauksessa tulkki mukaan, no worries!

Lähdettekö mukaan?

Ilmoita Anu Portille sähköpostilla (anu.portti@intoseinajoki.fi) alla olevat tiedot, niin lähdetään yhdessä suunnittelemaan “Open doors, open minds” -tapahtumaa tarkemmin! Teemaviikko ajoittuu siis viikolle 39 eli 26.-30.9.2022.

• Yritys:
• Toimipiste, jossa vierailu tapahtuu (käyntiosoite):
• Päivämäärä:
• Klo-aika:
• Rajoitettu osallistujamäärä:


Vastaa