Startupeille Ja Uusille Yrittäjille

UUDEN YRITTÄJÄN MENTOROINTI

Jos aiot perustaa yrityksen, ensimmäisessä start-up vaiheessa on monia mahdollisuuksia saada tukea ja neuvoa. WIISE suosittelee, että huomioit ensin seuraavat:

Kun olet saanut ensimmäiset neuvot, on varmasti vielä paljon tehtävää, ennen kuin voit perustaa oman yrityksen. WIISE voi mentoroida uusia yrittäjiä näinä tärkeinä, kehitys-kuukausina. Yhdistyksen sitoumuksista riippuen saatamme pystyä tarjoamaan tämän sinulle uuden yrittäjän jäsenenä ennen kuin yrityksesi tienaa rahaa.

Sovimme tarpeidesi mukaisen tapaamisaikataulun liiketoimintasuunnitelman kehittämiseksi, ideoidesi sparraamiseksi, haastaaksemme aukkoja tiedossasi ja tekemällä esittelyjä hyödyllisille kontakteille , kunnes olet valmis aloittamaan yrityksesi. Kun yrityksesi käynnistyy, voimme tarjota pienyritysten neuvontapalvelujamme (katso alla). Tämän avulla voit edelleen saada jatkuvaa ohjausta WIISE:ltä ja samalla tukea meitä työskentelemään seuraavan apua tarvitsevan yrittäjän kanssa.


PIENYRITYSTEN NEUVONTA TAPAAMISET

Kun olet perustanut yrityksesi, sinun ei tarvitse katkaista yhteyttä WIISE:en. Itse asiassa, kun aloitat, on aika, jolloin tarvitset jatkuvaa ohjausta ja neuvontaa puhuaksesi haasteistasi ja sparrataksesi kehittyviä ideoitasi. Jos WIISE on työskennellyt kanssasi lanseerausta edeltävän vaiheen aikana, tiedämme jo suunnitelmasi ja liiketoimintamallisi ja voimme jatkaa tarvitsevasi avun tarjoamista.

Pienyritysten neuvonta tapaamisemme ovat maksullinen palvelu, kun yrityksesi on toiminnassa. Se on rakennettu niin, että se on edullinen uudelle yritykselle, joten voit edelleen saada tukeamme. Tätä palvelua voitaisiin tarjota jatkuvana järjestelynä, tai voimme sopia oman aikataulun tapaamisille. Mikä ikinä sopii yrityksellesi parhaiten.